Başkan Şerifoğulları'na Övgü Dolu Sözler!

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Elazığspor'a maddi destek sağlamak için başlatılan 'Hedef 23 bin forma' kampanyası ile tüm Elazığlıların takdirini toplayan Başkan Şerifoğulları'na bir tebrikte CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan geldi.

Başkan Şerifoğulları'na Övgü Dolu Sözler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Elazığspor’a destek amaçlı başlatılan 23 bin forma kampanyasında toplamda 40 bin 58 forma satışı ile şehrimizin marka değeri Elazığspor’a destek olan Başkan Şerifoğulları toplumun tüm kesiminden takdir toplamaya devam ediyor.

Milletvekili Erol, Şerifoğulları'na Teşekkür Etti

Başlatılan forma kampanyası ile hem spor camiasının hem de Elazığ kamuoyunun takdirini kazanan Başkan Şerifoğulları’ndan övgü dolu sözlerle bahseden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kulüplere yapılan malzeme dağıtımı töreninde yaptığı konuşmada “artık Elazığ sahipsiz değil, Elazığspor’un abisi Şahin Başkandır” dedi.

Erol; "Artık Elazığ Sahipsiz Değil"

Törende konuşan Milletvekili Erol, hem Amatör Spor Kulüplerine hem de Elazığspor’a yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkan Şerifoğullarına teşekkür ederek; “Genç, dinamik ve spordan gelen bir belediye başkanımız var. Artık Elazığ sahipsiz değil, Elazığpor’un abisi Şahin Başkandır” ifadelerini kullandı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve sakal