Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığspor'a Moral Yemeği

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Misli.com 2. ligde yarın Sakaryaspor ile karşılaşacak Tetiş Yapı Elazığspor teknik heyeti ve futbolcularını moral yemeğinde ağırladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığspor'a Moral Yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları’nın il dışında olması sebebiyle bordo-beyazlı takıma EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin eşlik etti.

Kültürpark’ta organize edilen yemeğe EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin, Tetiş Yapı Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Cafer Aydın ve yardımcıları ile futbolcular katıldı.

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin; ‘Şehrimizin marka değeri Elazığspor’umuz yarın Sakaryaspor ile kritik bir müsabaka oynayacak. Bu karşılaşma öncesi Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla Elazığspor teknik heyet ve futbolcularına moral olması amacıyla akşam yemeği tertip ettik.

Başkanımız il dışında olması nedeniyle yemeğe katılamadı. Her daim Elazığspor’umuzun yanında olan Belediye Başkanımız, Sakaryaspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerini iletti. İnşallah yarın kazanan taraf Elazığspor’umuz olur.’ dedi.

Tetiş Yapı Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ise, ‘Değerli Belediye Başkanımızın takımımızın onuruna düzenlediği moral yemeğinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Başkanımız  her zaman Elazığspor’umuzun yanında olmuştur.

Takımımız açısından oldukça büyük bir öneme sahip Sakaryaspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolcularımız moral sağlamak adına güzel bir organizasyon oldu. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları nezdinde EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.