Başkan Şerifoğulları'nın Saçları Sosyal Medyayı Salladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın saçının ağarması gündem oldu. Elazığ Haber Ajansının haberleştirdiği Başkan Şerioğulları'nın saçları sosyal medyayı salladı...

Başkan Şerifoğulları'nın Saçları Sosyal Medyayı Salladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da yayın yapan  elazighaberajansi.com adlı haber sitesi, dikkat çeken bir haberi okuyucularıyla paylaştı. 

Haber sitesi, Elazığ Belediye Başkanının son üç yılda şehir için verdiği mücadeleye değinerek, başkanın bu yorucu tempoda mental olarak yorgun düştüğünü aktardı. 

'SEÇİM DÖNEMİNDE SAÇLAR GÜR VE PARLAKTI'
Haberde, "Deprem nedeniyle yaşanan büyük yıkım sonrasında şehri toparlamak için yoğun tempoda çalışan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nda mental yorgunluk belirtileri ortaya çıktı. Türkiye'nin en genç belediye başkanları arasında yer alan Başkan Şerifoğulları'nın yorucu mesai nedeniyle yüz hatlarında çökme olduğu, saç ve sakalının beyazladığı gözlendi. 38 yaşında belediye başkanı seçilen Başkan Şerifoğulları, seçim döneminde gençliğinin verdiği heyecanla şehre büyük umut olmuştu. Belediye Başkanı seçildiği günden buyana şehrin karşılaştığı afetler ve sorunlarla mücadele eden Şerifoğulları, bir taraftan afetlerin neden olduğu sorunları aşmaya çalışırken, diğer yandan da seçim döneminde vaadetttiği projeleri hayata geçirmeye çalışıyor. 31 Mart'ta 3. hizmet yılını geride bırakacak olan Başkan Şerifoğulları'nın geçen süreçte yorgun düştüğü görüldü.Seçim döneminde gür, parlak saç ve sakala sahip olan Şerifoğulları'nın eski halinden eser kalmadığı, yüz hatlarının çöktüğü, saç ve sakalının beyazladığı gözlendi." ifadelerine yer verildi. 

ŞERİFOĞULLARI: "ELAZIĞ İÇİN SAÇIMIZI, SAKALIMIZI BEYAZLATMAK BÜYÜK BİR ŞEREFTİR"
Bu haber üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ için saçının ve sakalının ağarmasının kendisi için büyük bir şeref olduğunu söyledi. 

Elazığ için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Şerifoğulları, "Aziz şehrimiz ve hemşehrilerimize hizmet için saçımızı, sakalımızı beyazlatmak bizim için büyük bir şereftir.  Ama yorulmak yok durmak yok bu şehir için yapacağımız çok iş var... Bu güzel haber için Vedat Yetik kardeşimize teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

ELAZIĞLILARDAN ŞERİFOĞULLARI'NA DESTEK
Başkan Şerifoğulları haberi kendi sayfasında paylaştıktan sonra bir çok Elazığlı vatandaş da destek mesajı yayımlayarak, Şerifoğulları'na destek oldu. 

Başkan Şerifoğulları'nın paylaşımına destek veren Elazığlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta sözlerini andığı Sanatçı Ertaş'ın 'Aşkınan çalışan yorulmaz' şarkısının sözlerini paylaşarak sosyal medyada gündem oldu...