Başkan Şerifoğulları Sözünde Durdu!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tabletin ardından bir de internet sözü vermişti. Başkan Şerifoğulları'nın sözünün ardından ekipler, Aşağı Demirtaş, konteyner kentte 200 öğrenciye 8 GB internet kartı dağıttı.

Başkan Şerifoğulları Sözünde Durdu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, maddi imkansızlıklar nedeni ile uzaktan eğitim sürecinde canlı derslerini takip edemeyen öğrencilere tablet desteği sağlamak için ‘Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin’ başlığı altında destek kampanyası başlatmıştı.

Kampanya ile birlikte çok sayıda öğrenciye tablet dağıtımı gerçekleştirilirken Başkan Şerifoğulları bir de internet sözü verdi. Başkan Şerifoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “Sevgili Genç Kardeşlerim!  Hem evde sıkılmamanız hem de online eğitimden geri kalmamanız için internet kartları hazırladık. Caddede, sokakta ya da herhangi bir yerde karşılaşırsak internet kartınızı benden istemeyi unutmayın” demişti.

İNTERNET KARTLARI DAĞITILMAYA BAŞLANDI
Başkan Şerifoğulları’nın bu açıklamasının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri, Aşağı Demirtaş konteyner kent alanında 200 öğrenciye içinde 8 GB internet bulunan internet kartlarını dağıttı. Belediye Kültür Müdürlüğü Hayır Çarşısı Müdürü Erkan Ünal ve ekipler, tek tek öğrencilerin yaşadığı konteyner kentlerin kapılarını çalarak, öğrencilere internet kartlarını takdim ettiler.