Başkan Şerifoğulları Yeniden Sahalara Döndü!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Koronavirüs tedavisini ve karantina sürecini tamamlayarak görevine başladı. 

Başkan Şerifoğulları Yeniden Sahalara Döndü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8 Ağustos’ta Koronavirüs  COVID-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Geçen süreçte tedavisini ve karantina sürecini evinde geçiren Başkan Şerifoğulları, yaptırdığı testin negatif çıkmasının ardından bugün itibariyle yeniden görevine döndü. 

Başkan Şerifoğulları göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız süreçte uzaktan yürüttüğümüz hizmetlerimize, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tedavi ve karantina sürecini tamamlayarak yeniden hemşehrilerime hizmet edebilmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Elazığ’ımızı daha güzel yarınlara taşıyabilmek adına canla başla çalışmaya, geleceğin Elazığ’ını inşa çalışmalarımıza devam ediyoruz.  

Bu süreçte bizleri arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, milletvekillerimize, dualarıyla, destek mesajlarıyla yanımızda yer alan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalarımız için de Rabbimden acil şifalar diliyorum. Salgın süreci boyunca canla başla en ön safta mücadele veren sağlık çalışanlarımıza da sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ÇAĞRI!
Salgınla mücadelede hayati önem arz eden maske, mesafe ve hijyen konularına özellikle dikkat çeken Başkan Şerifoğulları, “Özellikle fiziksel temastan kaçınma, sosyal mesafeyi koruma, kalabalık ortamlarda bulunmama ve hijyen kurallarına azami dikkat etmemiz gerekiyor. Hep birlikte belirlenen kurallara uyduğumuz sürece inanıyoruz ki bu zor günleri atlatacağız.” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN ŞAHİN BAŞKAN!
Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, tekrardan görevinin başına dönen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...