Başkan Uslu'dan Tepki!

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün TYP alımlarında Ağın'a kontenjan verilmemesine tepki gösterdi. Uslu, 'Planlamayı yapan yetkililere ilçem ve hemşehrilerim adına hakkımızı helal etmediğimizin bilinmesini isteriz' dedi.

Başkan Uslu'dan Tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz gün Elazığ merkez ve ilçelerde TYP kapsamında 205 işçi alacağını duyurmuştu.

Bunun üzerine Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu alım yapılacak ilçeler arasında Ağın’a kontenjan açılmamasını eleştirdi.

Başkan Uslu, “Ağın Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve hemşehrilerimizin acil ihtiyacı varken Ağın'a TYP Personeli istihdamı yapılmaması çok çirkin!! Planlamayı yapan yetkililere ilçem ve hemşehrilerim adına hakkımızı helal etmediğimizin bilinmesini isterim. Listede Ağın, Keban ve Sivrice ilçelerinin Milli Eğitimi’ne istihdam yapılmamış ancak Keban Belediyesi’ne 15 kişi ile katkıda bulunulmuş. İhtiyaç halinde Keban Belediyesi’nin Milli Eğitimi destekleyeceğine inancımız tamdır” dedi.

Başkan Uslu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İl Milli Eğitim Müdürü’ne soruyorum. Ağın’a kininiz ve gareziniz nedir? Ağın ve Sivrice Elazığ’ın ilçesi değil mi?”