Başkan Yasin Yılmaz'dan Anlamlı Ziyaretler

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla beldede ikamet eden engelli bireyleri ziyaret etti.

Başkan Yasin Yılmaz'dan Anlamlı Ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, beldede ikamet eden engelli bireyleri ziyaret etti.

Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirten Başkan Yılmaz’a ziyaretlerinde belediye birim müdürleri de eşlik etti.

Yurtbaşı Beldesi’nde yaşayan engelli bireyleri evlerinde ziyaret eden Başkan Yasin Yılmaz, kendileriyle bir süre sohbet ederek belediye olarak her daim yanlarında olduklarını kaydetti: Engelli bireylerin aileleriyle de görüşen Başkan Yılmaz, belediye olarak ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirterek açıklamasında şunları söyledi:

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Yurtbaşı Beldemizde ikamet eden engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Tabi bu kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak adına bizler belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyor, onları yılın bir gününde değil sürekli ziyaret ediyoruz. Bu kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında da elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Gerek akülü araç, gerekse tekerlekli sandalye gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında Yurtbaşı Belediyemiz her daim kendilerine yardımcı oluyor. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum.”