Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın çevresinden bir kişide koronavirüs görülmesi üzerine Başkan Şerifoğulları koronavirüs testi yaptırdı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın testi pozitif çıktı. Başkan Şerifoğulları'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çevresinden bir kişide koronavirüs görülmesi üzerine Başkan Şerifoğulları koronavirüs testi yaptırdı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın testi pozitif çıktı.

Başkan Şerifoğulları’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Koronavirüsle mücadele devam ederken, önceki gün Elazığ’da vaka sayılarında artış olduğunu içeren bir haber yayınlamıştık. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN TESTİ POZİTİF ÇIKTI 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çevresinde bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine Başkan Şahin Şerifoğulları da koronavirüs testi yaptırdı. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın koronavirüs testi pozitif çıktı.


SAĞLIK DURUMU İYİ 

Başkan Şerifoğulları hastanede yapılan müdahalesinin ardından evine gönderildi. Elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’nin edindiği bilgilere göre Başkan Şerifoğulları’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir problemin olmadığı öğrenildi. Öte yandan Başkan Şerifoğulları’nın tedbir amaçlı 14 gün evinde karantina da kalacağı ifade edildi. 

GEÇMİŞ OLSUN

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak başta Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm aile fertlerine geçmiş olsun diliyoruz...