Bulut: Elazığ'da En Başarılı Haber Sitelerinden Biri Oldunuz

Elazığ'da internet medyacılığında başarılı bir şekilde yayın yapan elazigyenihaber.com haber sitemiz yazar ve yayın kadrosu ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Bulut: Elazığ'da En Başarılı Haber Sitelerinden Biri Oldunuz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın Palu ilçesinde düzenlenen toplantıya Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci, Genel Yayın Yönetmenimiz Batuhan Kemal Aydın, köşe yazarlarımız Fadile Saka, Ayşegül Keskinkılıç,  Kadir Atıcı, Veysel Akto, Ufuk Çetinkaya, Şefik Dinç, Sami Yılmaz, Hasan Onur Bingöl katıldı.

Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım da davetli olarak katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci, 2018 Mayıs ayında yayın hayatına başlayan elazigyenihaber.com haber sitesinin hızlı, doğru ve tarafsız yayıncılık ilkesi ile kısa sürede okuyucularının güvenini kazandığını söyledi.

BAHÇECİ: "KISA SÜREDE ÇOK İYİ BİR NOKTAYA GELDİK"
Yenilenen web tasarımı, görsel tasarım, özel haberler, köşe yazıları, güncel ve son dakika gelişmeleriyle internet medyacılığında kısa sürede önemli mesafe kat ettiklerini belirten Bahçeci, “İnternet Haberciliğinin Yeni Yüzü sloganıyla yola çıktığımız elazigyenihaber.com,   işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren, kalemimizi, haberlerimizi doğrudan, adaletten, halktan ve Hak’tan ayırmadan, şehrimizin ve ülkemizin menfaatlerini her zaman ön planda tutmayı gayret etmeye devam edecektir. Bizlerde bugün kadim şehir Palu'da haber sitemize güç katan köşe yazarlarımız ve yayın ekibimizle biraraya geldik. Haber sitemize güç katan köşe yazarlarımıza çok teşekkür ediyorum ” dedi.

AYDIN: "İLİMİZİN MENFAATİ HERKESTEN VE HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR"
Toplantıda yayın ve yazar kadrosu, haber sitesinin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan elazigyenihaber.com internet sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Kemal Aydın'da kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirdiklerini belirterek, yayın politikasında şehrin menfaati herkesten ve herşeyden önemli olduğunu söyledi. 

BULUT: "ELAZIĞ'DA EN BAŞARILI HABER SİTELERİNDEN BİRİ OLDUNUZ"
Toplantıda konuşan AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, elazigyenihaber.com haber sitesini yakından takip ettiğini belirterek, yayın ve yazar kadrosuna başarılarının devamını diledi. Bulut, "Elazığ'da en başarılı haber sitelerinden biri oldunuz. Yayın ve yazar ekibini yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım da elazigyenihaber.com haber sitesine başarı temennisinde bulundu.

Toplantı sonunda  Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci, Milletvekili Metin Bulut'a katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi. 

 elazigyenihaber.com ekibi daha sonra Palu ilçesinin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.