Çemişgezek'te denetimler hız kesmeden devam ediyor

Çemişgezek ilçesinde maske ve sosyal mesafe denetimleri sürekli hale getirildi.

Çemişgezek'te denetimler hız kesmeden devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçede Korona Virüs salgınına karşı alınan kararların uygulanması, maske ve sosyal mesafe denetimleri için ilçedeki kamu kurum amirleri ile STK temsilcileri sahaya inerek vatandaşları bilgilendirdi. Kurullara uymaları konusunda vatandaşları uyardı.

Çemişgezek Kaymakamı Mehmet Güder, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Şenyiğit, İlçe Emniyet Amiri Suat Üşümez, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri ve STK Temsilcileri ile birlikte "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla, ilçe genelinde iş yerleri, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, taksiler ve halkın yoğun kullandığı alanlarda denetim yaptı.

Virüsün yayılımını durdurmak için herkese görev düştüğünü ve denetimlerin ciddiyetle sürdürüleceğini aktaran Çemişgezek Kaymakamı Mehmet Güder, "Sosyal mesafe ve hijyen çok önemli. Lütfen pandemi kurallarına uyalım. Sosyal mesafemizi koruyup maskemizi takalım. Bizler de ciddiyetle denetimlerimizi sürdüreceğiz. Bu konuda herkese görev düşüyor. Herkes yanındaki ve yakınındaki kişiye tedbirler konusunda uyaralım. Bu vesileyle de maske kullanımına ve sosyal mesafe kuralına uyan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.