CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo

Şehrin dört bir yanında toplumun tüm kesimleriyle buluşarak sorunları ve talepleri dinleyen CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Başkan Adayı Duran, ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ederek dertlerini dinledi ardından sorun ve çözümlere ilişkin istişarelerde bulundu.

ZAFER PARTİSİNE ZİYARET
CHP Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve beraberindekiler, Zafer Partisi Elazığ İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Onur Omrak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Duran burada yaptığı değerlendirmede, İl Başkanı Omrak ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo

AFAD VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Zafer Partisi’ni ziyaretinin ardından Başkan Adayı Duran ve beraberindeki heyet; Gençlik Kolları Başkan Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü  personelini ziyaret ederek ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cafer Giyik'le biraraya geldi.

Yoğun bir seçim temposunu sürdüren Başkan Ayı Duran ve beraberindekilerin son duağı ise Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'i makamında ziyaret eden Başkan Adayı Duran daha sonra kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.

CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Yaptığı ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran; "31 Mart 2024 seçimlerine sayı günler kala Elazığ'ın dört bir yanında bulunan vatandaşlarla biraraya gelmeye ve seçildiğimiz takdirde hayata geçireceğimiz projeleri anlatmak için ziyaretlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda bugünde resmi kurumlarda bulunan vatandaşlarımızla biraraya geldik. Misafirperverliklerinden ötürü Milli Eğitim Müdürümüze, AFAD İl Müdürümüze ve kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi. 

CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo
CHP'li Duran'dan Yoğun Tempo