CHP'li Erol'un Başlattığı Hastag'a AK Parti İle MHP'den Destek!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol tarafından başlatılan #MisafirperverElazig hastagine AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ , AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver tam destek verdi.

CHP'li Erol'un Başlattığı Hastag'a AK Parti İle MHP'den Destek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da meydana gelen Japon turistin Elazığ'da bıçaklanması olayından sonra CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol bugün saat 20:00'da Twitter hesabından #MisafirperverElazig hastagi ile kampanya başlattı. 

Milletvekili Erol, yaptığı paylaşımda Elazığ il yöneticilerinden de destek istedi. #MisafirperverElazig hastagine kısa zamanda AK Parti Elazığ Milletvekilleri, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerfaettin Yıldırım ile MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver anında destek verdi.

Milletvekili Gürsel Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Elazığ’ımız birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, kadim bir geçmişe sahip şehrimizdir. Elazığ zengin doğal ve kültürel güzelllikleri barındıran bir kenttir. Anadolu toprağının özüdür, insanı hoşgörü ile yoğrulmuştur. #MisafirperverElazıg” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut yaptığı paylaşımda, “Anadolu’nun tüm değerlerinin birlikte yaşandığı kültür ve tarih şehri Elazığ misafirperverliğiyle ve kadirşinaslığıyla örnek bir şehirdir. Elazığlılar’ın kapısı ve gönlü misafirlerine ardına kadar açıktır. #misafirperverElazığ” diye kaydetti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık yatığı paylaşımda, “"Gakgom merttir, Gakgom yiğittir, Gakkom misafirperverdir!.." Elazığ, kadirşinazlık ve misafirperverlikte öncü, içinde barındırdığı tarih ve kültür değerleriyle özdeşleşmiş kadim bir şehirdir.  Şehrimiz ve yüreğimiz de her daim misafirlere açıktır... #misafirperverElazığ” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar yaptığı paylaşımda, “Elazığımız, misafirperverliği ve hoşgörüsüyle Anadolu’nun Aziz Şehridir. Kadirşinas Gakgoların şehri Elazığımızın kapıları her daim misafirlerimize açıktır. #MisafirperverElazığ” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ yaptığı paylaşımda, “Birçok medeniyete ev sahipliği yapan, dostluğun, kardeşliğin vücut bulduğu, hoşgörünün şehri, gakgoşların diyarı Anadolu'nun kadim şehri Elazığ'ımızın ve Elazığlıların, kim olursa olsun gönlü de kapıları da ardına kadar açıktır. #misafirperverElazığ” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı paylaşımda, ““Bu aziz şehri görmeden yaşamak ömürden sayılır mı?” En güzel coğrafyanın, tarihin, kültürün ve medeniyetin sahibi kadim şehrimizin insanı asil, mert, yiğit, vefalı ve misafirperverdir. Aziz şehrimizin ve yüreğimizin kapıları her zaman misafirlere açıktır. #misafirperverElazığ” dedi.


AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise yaptığı paylaşımda; "Medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve birçok rengi ve kültürü misafir eylemiş Kadim Bir Şehirdir El-aziz. İsmi Aziz, İnsanı Aziz, Mamuratül Aziz. #misafirperverElazığ” ifadelerine yer verdi. 

 

Fırat Üniversitesi Rektörü Fahretttin Göktaş yaptığı paylaşımda, “Ne demiş rahmetli Bünyamin Eroğlu;  "Vatanın elleri çok güzel amma Gakgoşlar diyarı Elaziz başka." Kadim bir geçmişe sahip, bilim, sanat ve kültür şehri Elazığ misafirperverdir. #misafirperverElazığ” diye kaydetti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan yaptığı paylaşımda, “Medeniyet ve hoşgörü şehri #Elazığ, #MisafirperverElazığ. Gelip,  görüp, yaşayan insanların gönlünde taht kuran şehir, Elazığ.  Gönlü ve yüreği sevgi dolu, mert insanların şehri Elazığ. #MisafirperverElazığ” dedi.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver yaptığı paylaşımda, “Bir meczubun günahı bir şehire, hele ki Elazığ gibi âlimler, kâmiller, mürşitler, evliyâlar, yiğitler ve şehitler yetiştirmiş Türk-İslâm Beldesi bir şehire mal edilemez.  Elazığ CANDIR! Türkiye Bayrağı  #misafirperverElazığ”