Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Elazığ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada 'Bay Kemal, Elazığ'ı bir gitsin görsün' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Elazığ Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Bay Kemal, Elazığ'ı bir gitsin görsün" dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NA ELAZIĞ TEPKİSİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı konuşmasında "Bay Kemal, Elazığ'ı bir gitsin görsün. Bence, 'ya bunu da nasıl da yapmışlar?' der. Geçtiğimiz günlerde, burası önemli, bizi izleyen milletime sesleniyorum. Zira insan oğlu unutur. Bundan böyle sık sık bunları hatırlatacağız. İzmir'deki yağışlar sonrası yaşanan sele ilişkin bir haber benim de dikkatimi çekti. Bir kadın kardeşim, şöyle diyor Kılıçdaroğlu'na, 'Burada 35 senedir CHP var, lütfen şu altyapıyı düzeltin.'Kendisi de CHP'li olduğu anlaşılan vatandaşımız CHP'yi, CHP Genel Başkanı'na şikayet ediyor. Kimi kime şikayet ediyor da demedim değil. İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesinin 2.5 katı borçludur. Bir daha borçlanamaz, bunu da öğren Bay Kemal. Ortada borçlanma izni bulunmadığı için herhangi bir oranla kredi kullanabilmesi söz konusu değildir?

Sayın Kılıçdaroğlu şunu iyi bil... Hazine ve Maliye Bakanlığı her hangi bir tahvil vermedikten sonra hiçbir belediye borçlanmaya gidemez." ifadelerine yer verdi.