DEVA Partisi Kan Bağışladı!

Deva Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kızılay'a kan ve plazma bağışında bulundu.

DEVA Partisi Kan Bağışladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Başkanı Murat Dağhan ve parti teşkilatı Öğretmen Evinin önünde bulunan Kızılay Kan Toplama Merkezine gelerek kan verdi.

Düzenlenen etkinlikte konuşan İl Başkanı Murat Dağhan kan stoklarımız azaldı bu nedenle plazma ve kan bağışında bulunduk dedi.

Arkadaşlarımızdan özellikle bu hastalığı atlatmış arkadaşlarımızdan plazma bağışı önem kazanıyor. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Kendi ailemizde yakınlarımızda genç yaşlı demeden çok ciddi can kayıpları oluyor. Bunlar da bizi üzüyor inşallah bu korona denen iletten kısa bir zamanda kurtuluruz. Sağlıklı politikalar güdülerek insanlarımız eski günlerine kavuşurlar.’’ İfadelerini kullandı.

Deva Partisi Elazığ İl Teşkilatı Sağlık Politikaları Başkanı Uzman Doktor Onur Mert Çelik ‘’bugün burada çok önemli bir görev için bir araya geldik.’’ Dedi.

Deva Partisi Elazığ İl Teşkilatı Sağlık Politikaları Başkanı Uzman Doktor Onur Mert Çelik ‘’Elazığ il yönetimi olarak Kızılay’ın çağrılarına Türk Kızılay’ının çağrılarına kulak verdik. Kan ve immüm plazma bağışı için yönetiminde ki arkadaşlarımız ve üyelerimizle buradayız. Biliyorsunuz pandemi sürecinde kan stoklarında ciddi bir azalma oldu. Ancak yoğun bakım ünitelerinde yatan vatandaşlarımızın kan ve immüm plaza ihtiyaçları ciddi oranda devam etmekte. Bizde DEVE Partisi olarak kanında Deva var sloganıyla buradayız. Kan ve immüm plazma bağışında bulunuyoruz. Bir kişinin bağışı üç kişinin sağlığına kavuşmasına vesile olmakta. DEVA Partisi Sağlık Politikaları Başkanı olarak ve bir hekim olarak bütün Elazığlı vatandaşlarımızı kan ve immüm plazma bağışına davet ediyorum. Kan bağışı can bağışıdır.’’ Dedi.