'Dünya Şoförler Günü Kutlu Olsun'

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında 'dört teker üzerinde gecesini gündüzüne katıp ülke ekonomisinin kalkınmasında en büyük güç olan şoför kardeşlerimizin bu özel gününü kutluyorum' dedi.

'Dünya Şoförler Günü Kutlu Olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İşadamı Demirci, mesajında şoförlerin hizmet sektöründe büyük bir rol oynadığını belirterek, dört teker üzerinde gecesini gündüzüne katıp ülke ekonomisinin kalkınmasında en büyük güç olan şoförlerin ailesi ve çocuklarının rızkı için pandemi sürecinde dahi gece gündüz demeden her türlü tehlikeyi göze alarak çalıştıklarını ifade etti. 

"KAZASIZ, BELASIZ BİR YAŞAM SÜRMELERİNİ DİLİYORUM"
Şoför esnafının zor şartlar altında çalıştığını belirten Demirci mesajında; " her türlü zor şartlar altında mesleğini ifa etmeye çalışan, hayatlarını yola adamış tüm şoför kardeşlerimin bu özel gününü kutlar kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni eder, araç ile helal kazanç peşinde koşan tüm şoför kardeşlerime işlerinde kolaylık dilerim.” ifadelerine yer verdi.