Elazığ'a Yeni Noter Açılıyor!

Yeni kurulan bir mahalle olan Güneykent Mahallesi yoğun nüfusu nedeniyle notere ihtiyaç duyuyordu. AK Partili il yöneticileri altıncı noter açılmasının onaylandığını duyurdu.

Elazığ'a Yeni Noter Açılıyor!

 AK Partili il yöneticileri altıncı noter açılmasının onaylandığını duyurdu.

Söz konusu duyuruda; "İlimizde yaşanan depremler sonrası kurulan Güneykent Mahallesi’nde inşa edilen konutlar ve işyerleri bölgemizde noter açılması ihtiyacını gündeme getirmiştir. Bu ihtiyaca yönelik Adalet Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda, Güneykent Mahallesi’nde noter açılmasının uygun olduğuna karar verilmiştir. Bu süreçte gösterdikleri ilgi ve destekleri için; Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Ramazan Can’a, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın İdris Alan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Aziz şehrimize hayırlı olsun.” İfadeleri kullanıldı.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleriyle Güneykent Mahallesi’ne Altıncı noter açılacak.