Elazığ Belediyesi Bayramda Çocukları Unutmadı

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan dolayı bayram sevincini evlerinde yaşamak zorunda kalan çocuklara sürpriz yaptı.

Elazığ Belediyesi Bayramda Çocukları Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler, bayramın ikinci gününde belirlenen mahalleleri gezerek Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla hazırlanan hediye paketlerini çocuklara ulaştırdı.

Ekipler bu kapsamda Sanayi, Karşıyaka ve Çatalçeşme mahallelerinde yaşayan çocukları ziyaret edip Başkan Şerifoğulları’nın bayram mesajını ve sevgilerini ileterek kitap, uçurtma ve top hediye ettiler. Ayrıca çocuklara pamuklu şekerde ikram edildi.

Sevinçleri gözlerinden okunan çocuklar ve aileleri Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

İki Engelli Vatandaşa Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi
Sosyal Belediyecilik alanında da hizmetlerine ara vermeden devam eden Elazığ Belediyesi, bayramda da engelli vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Ekipler, daha önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran iki engelli vatandaşı evinde ziyaret edip akülü tekerlekli sandalye hediye ederek bayramda anlamlı bir sürpriz yaptılar.   

Kültür ve Olgunlar mahallesinde ikamet eden  engelli vatandaşların bayramını kutlayan ekipler daha sonra akülü tekerlekli sandalyelerini teslim ettiler.