Elazığ Belediyesi 'Kış Ayı Şartlarına' Hazırız Dedi

Elazığ Belediyesi, kış şartları ile mücadele kapsamında hazırlıklarını tamamladı..

Elazığ Belediyesi 'Kış Ayı Şartlarına' Hazırız Dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir kış geçirmeleri için 275 personel, 58 adet iş makinesi ve tuzlama aracı ile kış şartları için göreve hazır hale getirildi.

Elazığ Belediyesi tarafından oluşturulan kriz masası bünyesinde şehir merkezi 9 bölgeye ayrılarak, etkin ve hızlı bir müdahale için hazırlıklar tamamlandı.

'KIŞ ŞARTLARINA HAZIRIZ'
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu bir kış geçirmeleri için gerekli hazırlıklar tamamlanmıştır. Bu çerçevede araç filomuzu güçlendirdik, mevcut araç filomuzun gerekli bakım onarım çalışmalarını tamamladık. 11 adet greyder, 8 adet kar küreme ve tuzlama aracı,  5 adet arazöz (solisyon atmak için), 20 adet kamyon, 5 adet kamyonet, 4 adet yükleyici-kazıcı kepçe,  5 adet loder yükleyici olmak üzere toplam 58 adet iş makinesi ve tuzlama araçları ile kış şartları için hazırız. Ayrıca buzlanma ile mücadelede kullanmak üzere bin 720 ton tuz ve 550 ton solüsyon stoklarımızda yer almaktadır.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı 85, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı 90, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı 100 personel olmak üzere toplam 275 personelimiz ve araç filomuzla kış şartlarına hazırız.” denildi.