Elazığ'da Bir İlk Gerçekleşti

AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın öncülük ettiği, ilimizin 5 Milletvekili ile Elazığ Valisi Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın katıldığı geniş katılımlı toplantı bugün gerçekleşti.

Elazığ'da Bir İlk Gerçekleşti

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı tarafından kamuoyuna duyurulan ve ilimizin 5 milletvekilinin katılacağı toplantı bugün gerçekleşti. 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında bir araya gelen Elazığ’ın beş milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem felaketi sonrası yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini görüştü, şehrin sorunları masaya yatırıldı.  

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda 2020 Elazığ Deprem sonrasında hak sahipliği ve konut çalışmalarında gelinen süreç masaya getirildi. Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilin beş milletvekilli de bir araya geldi.

Vali Toraman başkanlığındaki toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, ilgili kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantında il yöneticileri, muhtarları dinleyerek, onlarda gelen sorulara cevap verdi. Deprem felaketi sonrası yaşanılan sorunlar, yapılan çalışmalar ve konut durumunun da masaya yatırıldığı toplantıda Elazığ milletvekilleri ilk kez bir araya geldi. 

Elazığ'da Bir İlk Gerçekleşti