Elazığ'da Gezenlerin Yorulduğu Tesis!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından düzenlenen programda stadyum altındaki spor tesislerini basın mensupları ile protokole gezdirdi. Programda tesisleri gezenlerin yorulduğu gözlerden kaçmazken başarılı Müdür Eren'in hizmetleri büyük takdir gördü.

Elazığ'da Gezenlerin Yorulduğu Tesis!

İlimizin başarılı bürokratlarından Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, bugün basın mensupları ile protokol üyelerini Elazığ Stadyumunda gerçekleştirdikleri hizmet birimleri gezdirerek, misafirlerini adeta büyüledi. 

TESİSLERİ GEZENLERDEN MÜDÜR EREN'E TAM NOT
Stadyumun içinde inşa edilen Genç Ofis’ten başlayarak yeni yapılan tüm antrenman salonlarını tek tek inceleyen davetlilerin gezmekten yorulduğu tesisleri görenler Müdür Eren'i takdir etti. 

Elazığ'da Gezenlerin Yorulduğu Tesis!

GAZETECİLER PROGRAMA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Kahvaltı basın toplantısı programına İlimiz milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, Elazığ İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci, TSYD Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç, sporcular ile birçok gazeteci katılım sağladı. 

Elazığ'da Gezenlerin Yorulduğu Tesis!

"DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Müdür Eren, program sonrası yaptığı konuşmada Genç Ofis’teki tüm hizmetlerin ücretsiz olduğunu, gençlerin arkadaşlarıyla gönül rahatlığıyla vakit harcayabilecekleri bir alan oluşturduklarının mutluluğunu yaşadığını belirtti. Sadece futbola değil stadyumun tüm spor branşlarına hizmet verebilecek hale dönüştürdüklerinin altını çizen Eren çalışmalarında kendilerine destek olan milletvekillerine ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Program, milletvekilleri ve gazetecilerin sporcu ve antrenörleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Elazığ'da Gezenlerin Yorulduğu Tesis!