Elazığ Emniyeti Çalışıyor

Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan hemen sonra yaptığı başarılı çalışmalarla ilimizin huzur ve güvenliğini artırmayı sağlayan Müdür Adnan Karayel, kamuoyunun büyük takdirini topluyor...

Elazığ Emniyeti Çalışıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'in ilimizdeki huzuru ve güvenliği artırmaya yönelik çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Müdür Karayel'in talimatları doğrultusunda şehirde suçlulara göz açtırmayan Elazığ Polisi, ilimiz genelinde güvenlik ve genel asayişin sağlanması, siber suçlarla mücadele, uyuşturucu tacirlerinin tespiti ile şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik uygulamalara devam ediliyor.

ELAZIĞ POLİS VATANDAŞI BİLGİLENDİRİYOR 
Bu kapsamda Elazığ Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi ve manevi zararın en aza indirilmesi için farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacı ile oluşturulan SİBERAY Projesi ile vatandaşlara dağıtılan büroşürlerle bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Proje kapsamında Elazığspor - Nazillispor maçında yaklaşık 785 taraftara, yasadışı bahis konusunda bilgilendirme yapılırken 350 broşür dağıtıldı.

Elazığ Emniyeti Çalışıyor