Elazığ'dan Dünya'ya Açılan Şirket 23 Yaşında!

1970 yılında Mehmet Ali Demirci tarafından temelleri atılan ve 1998 yılında ise Başarılı İşadamı, Elazığlı hemşehrimiz Veysel Demirci'nin önderliğinde şirketleşerek ülkemizin sayılı şirketlerinden biri olmayı başaran Ziver Holding 23. Yılını kutluyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'dan Dünya'ya Açılan Şirket 23 Yaşında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temelleri 1970 yılında Mehmet Ali Demirci tarafından atılan Ziver Holding 23. Yaşını kutluyor.

İnşaat, havacılık, petrol, sigorta ve gıda alanında ülkemizin sayılı şirketleri arasına ismini yazdıran ve 1998 yılında başarılı işadamı, hemşehrimiz Veysel Demirci’nin önderliğinde şirketleşerek holding haline gelmeyi başaran Elazığ’ın gururu Ziver Holding 23. Yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

YAPTIĞI YATIRIMLARLA BİRÇOK DEVLET ADAMININ TAKDİRİNİ TOPLADI 
İlk olarak İnşaat alanında sektöre başlayan Ziver Holding, petrol, gıda, sigorta ve en son havacılık alanında yaptığı büyük yatırımlarla başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok devlet adamının takdirini toplayan holding ülke istihdamına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor. 

Yaptığı yatırımlarda istihdam konusunda önceliği her zaman Elazığ’a ve Elazığlılara verdiğini belirten Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, ‘şirketimizin bugünlere gelmesinde emeği olan başta şirket çalışanları olmak üzere, tüm Elazığlı hemşehrilerine çok teşekkür ediyorum’ dedi.