Elazığ Gençlik Merkezi Hizmetlerini Sürdürüyor!

Yenilenen dış görünüşüyle Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi gençlerimize hizmet etmeye devam ediyor.

Elazığ Gençlik Merkezi Hizmetlerini Sürdürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçilmiş 18 ilden biri olan Elazığ’da Geleceğin teknoloji yıldızları Elazığ Gençlik Merkezi çatısı altında 160 öğrencisi ve deneyimli eğitmenleri ile derslerine başladı. 

Özgün Sesler Yetiştirmeye Devam Edecek

Müziğin doğasına uygun olarak şekillenen müzik odası kulağımızın pasını silmeye özgün sesler yetiştirmeye devam edecek. 

Koyu Sohbetlerin Noktası Has Oda

Osmanlıdan döneminden esintiler barından pencereden harputu seyrederken demli çayların koyu sohbetlerin noktası has odasıyla içimizi ısıtmaya devam edecek.

Gençlik Merkezinin Nazar Boncuğu Mavi Oda

Gençlik Merkezimizin nazar boncuğu Mavi Oda, Mavi Yelekli gönüllü gençlerin kullanımına yeni projelerin ve etkinliklerin planlanmasında proje merkezi haline gelecek. 

Bir Tebessüm İçin Geliyoruz Çocuklar

Elazığ Gençlik ve Spor İl İl Müdürlüğünün katkılarıyla Hibe yoluyla kazandırılan Mobil Gençlik aracı, "Bir Tebessüm İçin Geliyoruz Çocuklar" sloganıyla köylere kentlere doğru yola çıkmaya hazır hale getirildi. 

Daha Konforlu ve Kaliteli Hizmet

Yenilen mekanik aksamları ile çatı onarımı, su deposu bakımı, ışıklandırılan tabelalar ve gece aydınlatması ile  daha konforlu ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada. "Birçok sosyal etkinliği ve Deneyap Atölyemizde geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştirme, müzik, resim, ahşap oyma sanatı benzeri birçok eğitimi üstlenen Gençlik Merkezimizde gençlerimizin sosyal, kültürel ve bilişsel gelişimlerine katkı sunma noktasında İlimiz gençlerine daha iyi bir hizmet vermek için Gençlik Merkezimizde Deneyap atölyesi, müzik odası, has oda ve mavi odayı gençlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca çatı onarımı, su deposu bakımı, ışıklandırılan tabelalar ve gece aydınlatması gibi yenileme çalışmaları yaptık. İlimize hayırlı olsun. "ifadelerine yer verdi.