'Elazığ'la İlgili Sıkıntıları Gerekli Mercilere Taşıyacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanlığına atanan Yavuz Doğdu, basın toplantısı düzenleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi...

'Elazığ'la İlgili Sıkıntıları Gerekli Mercilere Taşıyacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üçüncü kez CHP İl Başkanlığı koltuğuna oturan Yavuz Doğdu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzeneldi.

 Başkan Doğdu, düzenlediği basın toplantısında, Elazığ halkının yaşadığı sıkıntıları ilgili mercilere taşımak konusunda üzerine düşeni yapacağını belirtti. 

'Sonsuz Olan Hiçbir Karanlık Yoktur'

Başkan Doğdu, toplantıda yaptığı açıklamada “Gün kişisel hesapların günü değildir. Gün küskünlük, kırgınlık zamanı hiç değildir. Gün yaşanan olumsuzluklara dur demek için kenetlenme günüdür. Gün Elazığ’ımıza ve ülkemize sahip çıkma günüdür. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi garibanların, işsizlerin emeklinin, esnafın ve üreticinin sözcüsü olmaya gayret edeceğiz. Ülkemiz ağır bir salgın sürecinden geçmektedir. Şehrimiz ise bu salgının yanı sıra bir önceki depremin yaralarını halen tam olarak saramamıştır. Elazığ halkının yaşadığı bu sıkıntıları ilgili mercilere taşımak konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Sonsuz olan hiçbir karanlık yoktur. Devranın döneceği gün yakındır” ifadelerini kullandı.