Elazığ, Malatya İle Kardeş Oldu

Elazığ Ticaret Borsası, Malatya Ticaret Borsası ile ''Kardeş Borsa'' protokolü imzaladı...

Elazığ, Malatya İle Kardeş Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ve Malatya Ticaret Borsası personelleri “Kardeş Borsa Protokolü” imzalamak için Elazığ Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

Malatya Ticaret Borsasından gelen heyeti Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

''KARDEŞ PROTOKOLÜMÜZ HAYIRLI OLSUN''
Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Dumandağ; Bölgesel kalkınmanın önemine vurgu yaparak ''Elâzığ Ticaret Borsası ile Malatya Ticaret Borsası arasında iş birliğinin güçlendirilmek, ortak faaliyet ve projelerin uygulanması, iyi örnek paylaşımlarının yapılması ve Elazığ ve Malatya İllerinde tarımsal ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak ortak faaliyetlerin uygulanması amacıyla “Kardeş Borsa Protokolü” imzalandık. Elâzığ ve Malatya illeri hem kültürel hem de coğrafi olarak birbirine çok yakın illerimizdir. İki ilimiz arasındaki tarım ve hayvancılık sektörünün güçlenmesi için belirlediğimiz alanlarda koordineli bir şeklide çalışacağız. İmzaladığımız “Kardeş Borsa Protokolü” iki ilimiz içinde hayırlı olacağına inanıyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal’a ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.'' dedi.

''ELAZIĞ İLİ EN KIYMETLİ PAYDAŞIMIZDIR''
Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ise; ''Elâzığ İlimiz Doğu Anadolu Bölgesindeki en kıymetli paydaşımız ve kardeş ilimizdir. Bu kardeşliğimizi de pekiştirmek adına Elâzığ Ticaret Borsası ile Malatya Ticaret Borsası arasında “Kardeş Borsa Protokolü” imzaladık. İki İlimiz İçin hayırlara vesile olmasını dilerim. Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz ve Yönetimine Kurulu Üyelerine Misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederim.'' dedi.