Elazığ Son Söz 5 Yaşında!

İlimizde yayın hayatını haftalık olarak sürdüren Elazığ Son Söz gazetesi, 5. yılını kutluyor...

Elazığ Son Söz 5 Yaşında!

İlimizde haftalık olarak, 22 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Son Söz Gazetesi, 5. yılını kutlamanın heyacanını yaşıyor. 

Beşinci yayın yılına yenilenen yüzü ve güçlenen kadrosu ile giren Son Söz Gazetesi, gündem belirleyen haberleri ile şehrin birçok sorununun çözüme kavuşturulmasında öncü olma misyonunu daha ileri taşımayı hedefliyor.

"OKUYUCULARIMIZIN BÜYÜK İLGİSİYLE KARŞILAŞTIK"
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Son Söz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammed Şağbanşua; "Bu aziz şehrin her insanın sesine kulak vermeye, her satırımızda şehre katkı sağlamaya, sorunlara çözüm, güzel çalışmalara destek olmaya önem verdik. Geçen 4 yıllık süreçte özel haberlerimiz ve köşe yazılarımız ile okurlarımızın büyük ilgisini ve desteğini almanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz." dedi. 

"TÜM OKUYUCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Yeni dönemde daha etkin ve daha yaygın bir şekilde okuyucularının karşısında olacaklarını belirten Şağbanşua; "güçlendirilmiş teknolojik alt yapımız ve yepyeni sürprizlerimizle daha etkin ve daha yaygın bir şekilde değerli okurlarımızın karşısında olacağız. Özel şehir Elazığ’ın aziz insanlarının gören gözü,işiten kulağı haykıran sesi  olmaya,temel yayıncılık ilkelerimizden taviz vermeden  ,farklı kalıp fark yaratmaya devam edeceğiz.Beşinci yayın yılına girmemiz münasebeti ile İlk günden beri bizlere güven duyarak her daim destekleyen kıymetli okurlarımıza, yazılarıyla bize güç veren çok değerli yazar kadromuza, bugüne kadar maddi ve manevi destekleriyle bizlere omuz veren kadim dostlarımıza ve aziz hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, beşinci yılını kutlayan Elazığ Son Söz Gazetesini tebrik ediyor, başta Mehmet Şağbanşua olmak üzere tüm ekibine başarılar diliyoruz...

Elazığ Son Söz 5 Yaşında!