Elazığ TSO ile Diyarbakır TSO Akreditasyon Kıyaslama Çalışması Yaptı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Kıyaslama çalışması Diyarbakır TSO'da her iki Odanın profesyonellerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Elazığ TSO ile Diyarbakır TSO Akreditasyon Kıyaslama Çalışması Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Etem Yalın, Akreditasyon Sorumlusu M.Mücahit  Uçar, Kalite Sorumlusu Fatmagül Günaydın ve Hilal Çelik’le makamında biraraya geldi.

Odalar arasındaki kıyaslama çalışmalarının Odalar için çok değerli olduğunu belirten Başkan Kaya, “Elazığ TSO ve Diyarbakır TSO arasında yapılan bu çalıma ile inanıyorum ki, her iki Odanın da birbirinden alacakları ve uygulayacakları çok değerli hizmetler örnekler çıkacaktır.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve şehir için çok önemli çalışmalar ve hizmetler üretiyor. Hizmet kalitesini yükseltme adına bugünde profesyonellerini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman kardeş odamız olan Elazığ TSO ile işbirliğine açığız” değerlendirmesinde bulundu.

Kıyaslama Çalışması Tam Gün Sürdü

Diyarbakır TSO Genel Sekreteri Ferdani Gökdere ile Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir tarafından gün boyu süren kıyaslama çalışmalarına katılım sağlanarak her iki Odanı çalışma ve hizmetleri karşılaştırıldı.

Kıyaslama çalışmasını değerlendiren Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, Elazığ TSO’nun Akreditasyonda Oda Yönetim Kurulunun tam destek ve katkıları ile A sınıfı hedeflendiğini belirterek, “Bu hedefe ulaşma noktasında Odamız Akreditasyon ekibimizle birlikte çok yoğun bir çalışma takvimi içerisindeyiz.

Bugün bölgemizin çok önemli Odalarından biri olan Diyarbakır TSO ile bir araya geldik. Hem Yönetim Kurulu Başkanımız, hem de Genel Sekreterimiz ile Genel Sekreter Yardımcımız bizlerle çok yakından ilgilendiler. Gün boyu süren ziyaretimiz kapsamında özellikle iyi uygulama örneklerini kıyaslama imkanımız oldu.

Diyarbakır TSO’nun tüm hizmet birimlerini birbir ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme imkanımız oldu. Geçtiğimiz ay içerisinde TRB1 illeri ile zoom üzerinden bu çalışmayı gerçekleştirmiş ve yine çok yararlı sonuçlar elde etmiştik.

Elazığ TSO olarak yıl sonuna kadar özellikle ülkemizdeki Akreditasyonda A sınıfı olan Odalarla kıyaslama çalışmalarına devam edeceğiz. Hedefimiz Odamızı A sınıfına yükseltirken hem Üyelerimiz hem de ilimiz için çok daha proaktif bir Oda olmaktır”dedi.