#ElazığAfetBölgesi Hashtagı Ülke Gündeminde!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşlarının katılım ve destekleriyle sosyal medyada başlatılan #ElazığAfetBölgesi hashtagı, Türkiye gündeminde ilk 5 içerisinde yer aldı.

#ElazığAfetBölgesi Hashtagı Ülke Gündeminde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşlarının katılım ve destekleriyle sosyal medyada başlatılan #ElazığAfetBölgesi hashtagı ülke gündeminde ses getirdi. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ Ticaret Borsası, Elazığ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, bünyesinde 197 Sivil Toplum Kuruluşunun bulunduğu Elazığ STK Platformu ile Elazığ Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanlarının katıldıkları ortak basın açıklamasında yaşanan deprem sonrası ilimizin ihtiyacı olan destekler kamuoyuna duyurulmuştu.

Bu açıklamayla birlikte tüm STK’ların desteğiyle bir Twitter kampanyası başlatıldı. Kampanya da Elazığ halkının yaralarını sarıp, ayağa kalkabilmesi için, Elazığ’ın Afet Bölgesi olarak ilan edilme talebine dikkat çekilmesi hedeflenerek #ElazığAfetBölgesi hashtagı kullanıldı.

#ElazığAfetBölgesi hastagı, kampanyanın duyurulduğu öğle saatlerinden gece geç vakitlere kadar Türkiye gündeminde ilk 5 içerisinde yer alarak sürekli en üst sıralarında kendine yer buldu.