Elazığlı Gençlerden 'Sıfır Atık' Farkındalığı

Elazığ Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi üyesi gençler tarafından sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla israfın önüne geçmek için bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Elazığlı Gençlerden 'Sıfır Atık' Farkındalığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde faaliyetlerini sürdüren Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi üyesi gençler bir projeyi daha hayata geçiriyor. 

Yaptıkları başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren ve en son Elazığ Depreminde yaptıkları büyük fedakarlıklarla başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile bir çok yöneticinin takdirini toplayan Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi üyesi gençler bir projeyi daha hayata kazandırıyor. 

Elazığ'da sıfır atık konusunda ciddi bir farkındalık oluşturmak amacıyla harekete geçen Kırmızı Montlular Hareketi Başkanı Erhan Eğit yaptıkları proje hakkında bilgiler verdi.

İsrafın önüne geçmek ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için 200 ev hanımı ile birlikte gençlerle beraber proje çalışması başlattıklarını belirten Başkan Eğit, ‘sıfır atık ve iklim çeşitliliği su kullanımı’ projesini yakın zamanda hayata geçirecekelrini söyledi. 

Başkan Eğit açıklamasında ‘ilimiz inşallah kısa sürede Türkiye’de bu konuda ciddi farkındalığı olmuş iller arasına girecektir. Girişimci kadın ve gençlerimiz şimdiden kompost gübrelerini hazırlayıp organik tarıma da başlayacaklar. Bu projemizde bizlere büyük imkanlar sunan ve önümüzü açan  AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Zülfü Demirbağ ve Sayın Valimiz Erkaya Yırık’a sonsuz teşekkür ederiz’ dedi.