Elazığlı Kadınlardan Anlamlı Etkinlik

Kadınların toplumsal yaşamda etkinliklerini artırmak ve şehrin gelişiminde etkin söz sahibi olmalarına katkı sağlamak adına Elazığ Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Meclisi, farkındalık yaratacak etkinliklerini sürdürüyor.

Elazığlı Kadınlardan Anlamlı Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi tarafından "Daha Yeşil Bir Elazığ" sloganıyla fidan ve ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Abdullahpaşa Mahallesi 287. Sokakta yer alan park alanında gerçekleştirilen fidan ve ağaç dikme etkinliğine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Tuba Demirkıran ve Meclis üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 100 fidan ve çam ağacı toprakla buluşturuldu.

Program kapsamında Kadın Meclisi üyeleri daha sonra  Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan  Kent-Köy, Ulukent Kanal Boyu ve Harput’ta inşa edilen Cam Seyir Terası'nı ziyaret ettiler.

"KADIN MECLİSİ OLARAK HER ZAMAN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"
Çevreye ve doğaya sahip çıkma bilinci ile güzel bir etkinlik düzenlediklerini belirten Kadın Meclisi Başkanı Tuba Demirkıran, "Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi olarak hep birlikte doğaya sahip çıkma adına fidan ve ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdik. Yaklaşık 100 ağaç ve fidan dikimi yaptık. Bu etkinliğimizi bundan sonra daha sık gerçekleştireceğiz inşallah. Her programımızda olduğu gibi bu önemli etkinlikte de bizlerin yanında olan ve varlığıyla bize destek olan Belediye Başkanı'mızın eşi Sayın Arzu Şerifoğulları’na da teşekkür etmek istiyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz fidan ve ağaç dikme etkinliğimizle birlikte Belediye Başkanı'mızın hayata geçirdiği önemli projelerden olan Kent-Köy, Ulukent Kanal Boyu ve Cam Seyir Terası park ve yaşam alanlarını Kadın Meclisi olarak ziyaret ettik. Şehrimizin ihtiyacına cevap veren bu değerli projeleri hayata geçirdiği için Belediye Başkanı'mız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyor, bizler Kadın Meclisi olarak her zaman Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.  

KADIN MECLİSİ ÜYELERİNDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Kadın Meclisi üyeleri ise Kent-Köy ve Ulukent Kanal Boyu projelerinin çocuklar ve aileleri için adeta bir velinimet olduğunu belirterek yeni yaşam alanlarına kavuşmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Harput Balakgazi parkında inşa edilen Cam Seyir Terası’nın da Harput’a ayrı bir değer kattığını ifade eden Kadın Meclisi üyeleri, bu güzel projelerin hayata geçirilmesinde emekleri olan başta Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.