Elazığlı Kaymakam Varto'nun Çehresini Değiştiriyor

Muş'un Varto ilçesine Kaymakam ve Kayyum Belediye Başkan Vekili olarak atanan Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Güder, Varto ilçesinde yaptığı hizmetleriyle halkın takdirini topluyor...

Elazığlı Kaymakam Varto'nun Çehresini Değiştiriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muş’un Varto ilçesine Kaymakam ve Kayyum Belediye Başkan Vekili olarak atanan Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Güder, daha önceki görev yerlerinde olduğu gibi, Varto ilçesinde de hizmetleriyle halkın takdirini topluyor. 

Mesaisini halkla iç içe geçiren Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Elazığlı Hemşehrimiz Mehmet Güder, çarşı merkezine iş makinaları ile çıkarak ilçenin alt yapısı ve sokaklarının kilitli parke yapılması için çalışmalara hızlı şekilde başladı. 

İLK KİLİTLİ PARKEYİ KAYMAKAM GÜDER DÖŞEDİ
İlçe merkezinde başlattığı çalışmada ilk kilitli parkeyi ilçe esnaflarıyla birlikte kendisi koyan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder, ilçeye görevinin ilk günlerinde hizmet kazandırdı. 

Hem halkın yaşamını kolaylaştıracak, hem de ilçeye estetik görüntü kazandıracak çalışmalar yürüteceklerini aktaran Güder, ”İnsanlarımızın günlük hayatını kolaylaştırma noktasında emek harcayacaklarını, şehirleşme ve belediyecilik anlayışını en iyi şekilde hayata geçireceklerini söyledi. 

"VARTO'YA GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRMANIN ÇABASINDAYIZ"
İlçenin bozuk alt yapı ve yollarının kış gelmeden yapılması için başlattıkları çalışmalarla birlikte, vatandaşlarla kısa sürede kurduğu sıcak dostluklarla ilçe halkının yüzünü güldüren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder, “İlçe de göreve başladığımız yaklaşık bir aylık sürede Belediye olarak halkımıza, vatandaşlarımıza, esnaflarımıza, faydalı olacağımız konuları saptamak için bu bir ayı analiz süreci olarak kullandık. Özellikle ilçemizdeki bozuk olan kötü durumda olan kaldırımların yeniden yapılması için bu yaptığımız analizler akabinde kış gelmeden hızlı bir şekilde çalışmalar başlattık. İnsanlarımızın günlük hayatını kolaylaştırma noktasında güzel bir şekilde şehircilik ve belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için bütün ekiplerimizle İnşallah Varto halkımızın yanında olacağız. Onlara güzel hizmetler yapmanın çabası içerisinde olacağız. 

Çalışmalarımız sadece kaldırım ve üst yapı çalışmalarıyla sınırlı kalmayacak. İnşallah sosyal Belediyecilik anlayışını da güzel bir şekilde yansıtmaya çalışacağız. Şu anda da güzel projelerimizi hazırlama aşamasındayız. İnşallah bunlarda bittiğinde bunları halkımızla buluşturacağız” dedi. 

İLÇE ESNAFI GÜDER'E TEŞEKKÜR ETTİ
İlçe esnafları ise, “ Kaymakam beyin gelmesiyle, hizmetlerde gelmeye başladı. Böyle başladıysa daha da güzel hizmetler yapacağını düşünüyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz” şeklinde ifadeler kullandılar.