Elif Ana'nın Sözleri Başkan Işıkver'i Duygulandırdı!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Karakoçan'da meydana gelen depremde kolunu kıran Elif Teyze ile yaşamış olduğu diyaloğu sosyal medya hesabında paylaşarak 'Senin İmanına Kurban Elif Ana…' dedi..

Elif Ana'nın Sözleri Başkan Işıkver'i Duygulandırdı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Karakoçan’da meydana gelen depremin ardından ilçe merkezi köylerini ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla beraber deprem bölgesine giden Başkan Işıkver, depremde kolunu kıran Elif Teyze’ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

‘OĞUL DEVLETİMİZ ASLAN GİBİDİR, BİZİ YERDE KOYMAZ’
Deprem esnasında dengesini kaybederek yere düşen ve kolunu kıran 92 yaşındaki Elif Teyze’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Işıkver, burada duygusal anlar yaşadı.

‘Nasılsın Elif Teyzem, bizden bir emrin isteğin var mı…’ diyen Başkan Işıkver’e cevap veren Elif Teyze ‘Oğul devletimiz aslan gibidir, bizi yerde koymaz’ sözleri damgasını vurdu… 

BAŞKAN IŞIKVER; ‘SENİN İMANINA KURBAN ELİF ANA..’
Bu sözler karşısında duygulanan Başkan Işıkver, Elif Teyze ile yaşamış olduğu diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşarak;  ‘Karakoçan/Kuşbayır’da yaşanan deprem esnasında kolu kırılan Elif Anamızı ziyaretimizden..
‘Oğul devletimiz aslan gibidir, 
bizi yerde koymaz’ dedi..
Senin imanına kurban Elif Ana…’ ifadelerini kullandı.