Emojili Paylaşım Gündem Oldu!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı emojili paylaşım, ilimizde yaşayan binlerce sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılarak biranda gündem oldu...

Emojili Paylaşım Gündem Oldu!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ Milletvekilleri ile birlikte Ankara'da bir dizi ve temaslarda bulunan, Türkiye'nin en genç ve dinamik belediye başkanlarından biri olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptığı ziyaretlerde şehir için birçok yatırımın sözünü almasının hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı emojili paylaşımla gündeme oturdu.

TOPLANTI ÜZERİNE TOPLANTI
Başkan Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile parti üst düzey yöneticileriyle görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti İl ve Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

ELAZIĞLILARDAN ŞERİFOĞULLARI'NA DESTEK
Verimli geçen toplantıların hemen ardından  Başkan Şerifoğulları’nın sosyal medya hesaplarından yaptığı emojili paylaşım, binlerce sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum alarak,  2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkanı olarak yeniden kendisini aday göstereceği yönünde yorumlandı.

Öte yandan söz verdiği projelerin yüzde yüzünü gerçekleştirerek başarılı bir belediye başkanı profili çizen Başkan Şerifoğulları'nın paylaşımına Elazığlılardan büyük destek gedi. Bir çok sosyal medya kullanıcısı paylaşımına beğeni atarak; “aday belli, karar net” yorumunu yaptı.

Emojili Paylaşım Gündem Oldu!