ESYSK Destek Bekliyor!

Elazığ'da bulunan ve sosyal bir proje olarak kurulan Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü destek bekliyor...

ESYSK Destek Bekliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hentbol’da ilimizi başarıyla temsil eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü gelecek sezon Süper Lig’de oynayacak ancak lig öncesi kadrosunu takviye etme konusunda yardım bekliyor.

Kadrosunda ki tüm oyuncuları alt yapısından yetiştirerek Süper Lig’e yükselen tüm oyuncuları Elazığlı olan kulübün Süper Lig’de ilimizi başarıyla temsil etmesi için mütevazi bir bütçeye ihtiyaçlarının bulunduğunu belirten  Antrenör İsmail Bayraktar; “ Biz Süper Lig’de ilimizi yaklaşık olarak 200-300 bin liralık bir bütçe ile temsil ederiz.Süper Lig’e yükselmemiz bizi mutlu etti ancak gördüğümüz ilgisizlik bizi üzdü.” dedi.

İsmail Bayraktar’ın kurduğu ve bugünlere taşıdığı takımda küçük dokunuşların yapılabilmesi ve bu takımın ilimizi Süper Ligde temsil etmesi için ilimizin işadamlarının ve firmalarının katkı sağlaması bekleniyor. Milyon liralık bütçelere ihtiyaç duyulmadan ilimizi Türkiye gündemine taşıyacak bu kulübün arzulanan transferleri yapması adına bu ilin yöneticileri ile işadamlarının kulübe yardımlarını geciktirmeden açıklamasını bu ilin çocukları adına destek olmaları harekete geçmesi bekleniyor.