Evliyaoğlu, Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi

Kanal 23 Televizyonu Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu, Türkiye Televizyon İşverenleri Sendikası Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

Evliyaoğlu, Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin farklı şehirlerinden; Antalya Kanal V, Kahramanmaraş Aksu TV, Afyonkarahisar Kanal 3, Adıyaman Mercan TV, Elazığ Kanal 23, Bucak Kanal 15, Malatya ER TV, Kayseri Olaytürk TV, Mavi Karadeniz TV, Çiftçi TV ve Denizli Deha Tv’nin yönetim kurulundan oluşturulan Türkiye Televizyon İşverenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya’nın başkanlığında Ankara da toplandı.

Sorunlar Ve Çözümleri Ele Alındı

Türkiye Televizyon İşverenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya’nın başkanlığında Sektörün sorunları ve çözümleri ele alındı.

Türkiye Televizyon İşverenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya ‘’Sektördeki tek örgüt biz değiliz ama görüyoruz ki sorunların çözümünde en büyük görev bize düşüyor. Daha çok çalışmalı haklarımızı koruma, hak ettiklerimizi alma konusunda diğer meslek örgütlerinden çok daha fazla beklenti içinde diğer sektör örgütlerinden de bir şey beklemek durumunda kalmayalım. Bir çoğumuzun üyesi olduğu sektörümüzü yıllardır temsil etmeye çalışan eski yapıların ulaştırma bakanlığı, kültür bakanlığı ziyaretlerini gördük. Maalesef sorunlarımızın çözümüne atılabilmiş somut olmadığını da göndermiş olduğu raporlarda okuduk. ‘’ ifadelerini kullanarak kurulma amaçlarını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Ziyaret Edildi

Toplantı sonrası sendika yönetimi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Ziyareti Çavuşoğlu sosyal medya hesabından paylaşarak ‘’Televizyon İşverenleri Sendikası Başkanı Mehmet Okan Kaya ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

Yunus Evliyaoğlu Teşekkür Mesajı Yayımladı

 Kanal 23 Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ‘’Televizyon İşverenleri Sendikası (TİVSEN) Genel Başkan Yardımcılığı görevine Kanal23 Tv olarak şahsımı layık gören tüm Tv kanalı yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile sendika yönetim kurulumuz ile Dışişleri Bakanımız Sn. @MevlutCavusoglu nu ziyaret ettik.’’ İfadelerini kullandı.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, TİVSEN Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Yunus Evliyaoğlu'nu tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz...