Fataş Mobilyadan Önemli Duyuru!

Elazığ'ın saygın esnaflarından olan ve mobilya sektörünce öncü firmalar arasında yer alan Fataş Platinum Mobilyanın isim olarak bir başka firma tarafından taklit edildi.

Fataş Mobilyadan Önemli Duyuru!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın saygın işadamlarından olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Kurtuluş Platin'in yaptığı FATAŞ Platinum Mobilya isminin başka bir firma tarafından taklit edildiği belirtildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan FATAŞ Platinum Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Platin, marka değeri olan FATAŞ ismini kullanarak ürün almaya ve satmaya çalışan üçüncü şahısların kendileriyle ilgilerinin olmadığını belirterek; “FATAŞ’ın ve şahsımın ismini itibarını kullanarak; biz onun eski ortağıyız veya eski çalışanıyız diyerek ürün almaya ve satmaya çalışan üçüncü şahısların firmamız ve şahsımızla hiçbir ilgisi yoktur.” dedi.

"3. ŞAHISLARIN BİZİMLE İLGİSİ YOKTUR"

İşadamı Platin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Fataş'ın ve şahsımın ismini, itibarını kullanarak biz onun eski ortağıyız veya eski çalışanıyız diyerek ürün almaya ve satmaya çalışan 3. şahısların firmamız ve şahsımla hiçbir ilgisi yoktur. Firmamız 43 yıllık geçmişe sahip olup, 17.10.2006 tarihinden itibaren Malatya Caddesi Hilalkent karşısı Fataş Plaza No: 237 adresinde hizmet vermekte olup başka hiçbir yerde şubemiz bulunmamaktadır. 

Firmamızın resmi ünvanı Fatih İnşaat Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat ve Pazarlama Limited Şirketi olup adresi Malatya Caddesi Hilalkent karşısı Fataş Plaza No: 237 Elazığ'dır. Firma Sahibi Kurtuluş Platin'dir.

Konuyu 3. şahısların bilgisiine sunar ileeridde oluşabilecek mağdurriyetlerden ötürü firmamızın ve şahsımın sorumluluğunun olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım. "