Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesinden Büyük Başarı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Akbulut Pulmoner Vasküler Ve Erişkin Doğumsal Kalp Hastalıkları Çalışma Grubuna başkanı seçildi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesinden Büyük Başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta Türk Kardiyoloji Derneği’nin 19 Haziran 2021 Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenen Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Akbulut Pulmoner Vasküler Ve Erişkin Doğumsal Kalp Hastalıkları Çalışma Grubuna başkanı seçildi

Geçtiğimiz hafta Türk Kardiyoloji Derneği’nin 19 Haziran 2021 Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenen Seçimli Olağan Genel Kurulu yapılmıştı.

Ülke genelinden  kardiyologların yoğun  katılımı ile gerçekleşen genel kurulda, “Türk Kardiyoloji Derneği Pulmoner Vasküler Ve Erişkin Doğumsal Kalp Hastalıkları Çalışma Grubu Başkanlığı” için Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Akbulut adaylığını koydu. Yapılan seçim sonunda Prof. Dr. Mehmet Akbulut; Türk Kardiyoloji Derneği tarihinde bir ilki başararak, seçime katılan her üç grubun oylarının tamamını alıp, TKD Pulmoner Vasküler Ve Erişkin Doğumsal Kalp Hastalıkları Çalışma Grubuna başkan seçildi.

Türk Kardiyoloji Derneği tarihinde yaşanan bu ilk ile birlikte, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı için de bir ilk oldu.