Gazeteci Altaş Adaylığını Açıkladı

Uzun yıllardan beri Elazığ'da gazetecilik mesleğini yürüten ve işinde oldukça başarılar elde eden Gülşah Altaş, Kültür Mahallesi'nden muhtar adayı oldu.

Gazeteci Altaş Adaylığını Açıkladı

İş deneyimi ve becerileriyle kamuoyunun takdirini kazanan Gazeteci Gülşah Altaş, Kültür Mahallesi’nde ve çevresinde sevilen bir sima.

Muhtar adaylığını mahalle sakinleriyle birlikte açıklayan Gazeteci Gülşah Altaş, açıklamasında şehrin en eski ve köklü mahallesi olan Kültür Mahallesi’ni modern görünümüyle yeniden ihya ve inşa etmenin mücadelesini vermek amacıyla muhtar adayı olduğunu kaydetti.

Gazeteci Gülşah Altaş, Kültür Mahallesi'nden Muhtar Adayı oldu.

"MAHALLEMİZ ESKİ CANLILIĞINA KAVUŞACAK"
Mahallenin eski canlılığına yeniden kavuşması adına çalışacağını kaydeden Altaş, “Kültür Mahallesi, şehrin merkezinde, Elazığ kültürünün yaşatıldığı, samimi dostlukların ve duyarlı komşulukların yaşandığı bir mahallemiz. Doğup büyüdüğüm, sokaklarında oynayıp birçok dostluklar kurduğum Kültür Mahallesi’ne hizmet etmek ve mahallemizin daha da gelişmesini sağlamak amacıyla bu yola çıktım. Sokakları ve caddeleri ile nezih bir mahalle olan Kültür Mahallesi, özellikle 2020 ve 2023 depremleriyle çok sayıda binası yıkılmış ve olumsuz görüntülerle öne çıkmış bir mahalle konumunda. Şehrin en eski ve köklü mahallesi olan Kültür Mahallesi’nin başta depremlerden kaynaklı olumsuzluklarını gidermek ve mahallemizi modern görünümüyle yeniden ihya ve inşa etmenin mücadelesini vermek amacıyla muhtar adayı oldum” dedi.

" MUHTARLIĞI UNVAN İÇİN DEĞİL, MAHALLEMİN HİZMETKARI OLMAK İÇİN YAPACAĞIM"

Mahalle muhtarlığını bir unvan ve makam olarak değil, mahallenin hizmetkârı, mahalle sakinlerinin bacısı, ablası ve kardeşi olmak ve hizmetin en güzelini sunmak için yapacağını kaydeden Altaş, konuşmasını şu şekilde tamamladı:

“Kültür Mahallesi’ni hak ettiği konuma yükseltmek için varım. Kültür Mahallesi’ni yeniden şehrin gözdesi yapmak için varım. Kültür Mahallesi’ni yaşanılmaktan gurur duyulacak bir mahalle yapmak için varım. Çıktığımız bu yolda komşunuz olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum siz mahalle sakinlerimizden desteklerinizi talep ediyorum. Bana verdiğiniz destekle hem hizmetlerde hem de dostlukla kurduğumuz samimi bağlarla şehrimizde örnek bir muhtar olduğumu görecek ve bunun onurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bugünden itibaren mahallemizdeki tüm evleri tek tek gezeceğimi ve kendilerinden destek isteyeceğimi belirterek muhtar adaylığımızın hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum.”

Gazeteci Altaş Adaylığını Açıkladı