Gençlerin Ağabeyinden Anlamlı Kampanya

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde, Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biri olarak seçilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlerin ve çocukların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Gençlerin Ağabeyinden Anlamlı Kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından olan ve 'gençlerin ağabeyi' sıfatıyla gönüllere dokunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlerden ve çocuklardan gelen istekleri kırmayarak onların sevgisini kazanmaya devam ediyor.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde gençlerin büyük ilgisini toplayan ve alçak gönüllüğü ile tevazusunu elden bırakmayarak şehrin belediye başkanı olarak seçilen Başkan Şerifoğulları, gençlerin eğitimden, sanata, spordan, kültüre birçok alandaki tüm isteklerini anında karşılayarak hizmetlerine devam ediyor. 

GENÇLERİN AĞABEYİ OLDU
Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da ki bazı köy okullarında eğitim gören öğrencilerin tabletlerinin olmamasından dolayı uzaktan eğitimi alamadığını duyan Başkan Şerifoğulları anında velilerle irtibata geçmiş, tabletleri öğrencilere hediye ederek gönüllere dokunmuştu. 

Bu kapsamda Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla uzaktan eğitim gören Elazığlı miniklerin eğitiminde geri kalmaması ve onların eğitimlerine devam edebilmesi için Başkan Şerifoğulları tarafından anlamlı bir kampanya başlatıldı. 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, maddi imkansızlıklar nedeni ile uzaktan eğitim sürecinde canlı derslerini takip edemeyen öğrencilere tablet desteği sağlamak için ‘Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin’ başlığı altında destek kampanyası başlattı.

GENÇ BAŞKANDAN KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI 
Sosyal medya üzerinden yayınlanan video klip ile kampanyayı başlatan Başkan Şerifoğulları, yaşanan tüm zorlu süreçlerde olduğu gibi pandemi sürecinde de toplumun tüm kesimlerinin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yaparak, “Biz milletçe öz benliğimizde yer alan kardeşlik ve dayanışma duygusuyla bu zorlu süreci de geride bırakacağız. Yaşanan pandemi nedeniyle geleceğimiz olan çocuklarımız için atacağımız her adım her şeyden daha da kıymetlidir. Biz Elazığ Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak uzaktan eğitim sürecinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize imkanlarımız dahilinde tablet desteği sağladık. Bu zorlu süreçte eğitime katkı adına ne gerekiyorsa yapmaya da devam edeceğiz. Zira hiçbir çocuğumuzun eğitimden yoksun kalmasına müsaade etmeyiz. Başlattığımız kampanya ile bu desteği daha da büyütmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz bu kampanyaya gereken desteği sağlayarak çocuklarımızın geleceğine destek sağlayacaklar. Bu gün her zamankinden daha çok birlik olma zamanıdır. Çocuklarımızın eğitim sürecine sağlayacağımız destek yarınlarımıza yapacağımız en güçlü yatırım olacaktır.” dedi.

Başlatılan sosyal sorumluluk projesine katılmak isteyen vatandaşlar, ‘T.Vakıflar Bankası-Elazığ Fırat Şubesi- IBAN: TR92 0001 5001 5800 7305 9452 63 HESAP NO: 4450005502108’ üzerinden kampanyaya destek verebilecekler.  Hayırsever vatandaşların sağlayacağı desteklerle alınacak tabletler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılarak uzaktan eğitim sürecine destek sağlanacak.

İŞADAMLARINDAN, KAMPANYAYA DESTEK
Öte yandan başlatılan kampanyaya Elazığlı işadamları da destek vermeye başladı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Aslan ve İş adamı Ayhan Polat, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlulları tarafından başlatılan tablet kampanyasına 20 adet tablet bağışladıklarını açıkladı.