Görgöz, Çalışmalarıyla Takdir Topluyor

AK Parti Elazığ belediye Meclis Üyesi Adayı ve İş İnsanı Vedat Görgöz, yerel seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürmeye devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Görgöz, Çalışmalarıyla Takdir Topluyor

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında uzun dönem görev yapan ve şimdi de AK Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Adayı olan ilimizin sevilen iş insanlarından Vedat Görgöz, yaptığı çalışmalarla "belediye meclis üyesi" profiline yakışır bir performans sergiliyor.

GÖRGÖZ SÜREKLİ SAHADA
Görgöz, seçim çalışmaları kapsamında aktif bir şekilde saha ziyaretleri gerçekleştirerek hem partisinin politikalarını anlatıyor, hemde yeni dönemde Elazığ’da hayata geçirecekleri çalışmaları ve projeleri vatandaşlara anlatarak onları bilgilendiriyor. 

Görgöz, Çalışmalarıyla Takdir Topluyor

"DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"
Mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek gönüllere dokunan Görgöz, seçmenlerden hem partisine hemde Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları'na destek istiyor. 

Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yerelde Elazığ Yüzyılını inşa etme hedefiyle yola çıktıklarını belirten Görgöz, durmadan, yorulmadan Elazığ için çalışacaklarını, belirledikleri yeni hedefler ışığında Elazığ’ı daha ileri bir konuma ulaştıracaklarını kaydetti. 

Vedat Görgöz’in gayretli seçim çalışmaları kamuoyunda takdir topluyor. 

Görgöz, Çalışmalarıyla Takdir Topluyor