Gür Ailesinin Acı Günü

Elazığ'da trenin traktöre çarpması sonucu hayatını kaybeden ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür'ün amcası oğlu olan merhum Sedat Gür, son yolculuğuna uğurlandı.

Gür Ailesinin Acı Günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da trenin traktöre çarpması sonucu hayatını kaybeden Sedat Gür, son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ'da yük treni hemzemin geçitten geçen traktöre çarptı. Kazada yaralanan traktör sürücü Sedat Gür, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Hankendi beldesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Diyarbakır istikametine doğru giden yük treni, kontrolsüz hemzemin geçitten geçen traktöre çarptı.

Çarpmanın etkisiyle traktör tarlaya savruldu. Kazada traktör sürücüsü Sedat Gür ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Sedat Gür, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür'ün amcasının oğlu olan Sedat Gür'ün cenazesi, hankendi beldesinde toprağa verildi. 

Gür'ün cenazesine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, EASKF Başkanı Mustafa Gür ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, merhum Sedat Gür'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.