Haberin Saati 10. Yılını Kutluyor

Haberin Saati 10. Yılını Kutluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberinsaati 10. yılında gündem yaratmaya devam ediyor.

Başta Elazığ olmak üzerine tüm Avrupa ve Dünya’dan verdiği objektif haberlerle ön plana çıkan Haberinsaati internet gazetesi 10. yıl kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

2011 yılında kurulduğundan beri Elazığlı okurlara  Dünya’ya açılan sesi olmayı başaran Haberinsaati internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlhan Kılıç yönetiminde başarılı bir yıl daha geçirdi. 

Fırat Havzası Gazetecielr Cemiyetinin üyesi olan ve özellikle sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınlarla ön plana çıkan haber sitesi özel söyleşileriyle de gündeme damga vurmayı başardı. 

HABERCİLİĞE ETİK İLKELERLE KATKI
Haberinsaati internet gazetesi dayandığı tarafsız habercilik ilkesiyle doğru ve objektif haberleri takipçileriyle buluşturuyor.  Kendisini haberi ulaştıran ‘aracı’ olarak tanımlayan haber sitesi hiçbir haberi manipüle etmemeyi ve hiçbir haberin anlamını değiştirmemeyi kendisine misyon edinmiş durumda Haberinsaati internet gazetesi bir diğer etik ilkesi ise mimiksiz habercilik. Diğer haber sitelerinden farklı olarak mimiksiz habercilik ilkesiyle haber sitesi okuyucularına yalnızca gerçeği ve olanı aktarıyor.

Sunulan haberlerin okuyucuda hangi duyguları uyandıracağı ise böylelikle okuyucuya kalmış oluyor. Her ne olduysa ve her olayın bir haber değeri taşıdığından yola çıkan Haberinsaati internet gazetesi açıklık ilkesiyle de hiçbir haberi gözden kaçırmamaya çalışıyor.

Okurları yönlendirme veya yanlış bir bilinç uyandırmaktan şiddetle kaçan haber sitesi hüküm veren değil postacı habercilikle doğru haberciliğin peşinde koşuyor.

ELAZIĞ’DAN TÜM DÜNYA’YA AÇILAN KAPI
Sahip olduğu etik değerlerle ve gündem yaratan haber, canlı yayın ve söyleşileriyle Elazığ’da yaşayan vatandaşlarım sabahları açıp gündemi takip ettiği haberi sitesi haline gelen Haberinsaati internet gazetesi yerelden ulusala ulusaldan da tüm Dünyaya açılarak haberlerini sunuyor.

Özellikle Elazığ’da yaşayan vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını aktaran haber sitesi çözüm bekleyen problemlerinde çözülmesine katkı sağlıyor. Özlenen doğru ve objektif habercilik anlayışını sunan haberinsaati.com 10. yılında yine çok özel canlı yayınlarla ve söyleşileriyle takipçileriyle buluşacak. 

Tüm Dünya’dan ve Avrupa’dan haber almak isteyen tüm okurlara seslenen haber sitesi Elazığ özelinde de yerel habercilik anlayışına önemli katkılar sunuyor.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Haberin Saati İnternet Gazetesinin 10. yıldönümünü kutluyor, başta İmtiyaz Sahibi İlhan Kılıç olmak üzere tüm ekibine başarılar diliyoruz...