Hayatını Öğrencilerine Adayan Öğretmen

Elazığ'da Resim öğretmeni olarak görev yapan ve öğrencilerinin sevgisini kazanan Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenlerinden Yeliz Tuğal, ilimizde bulunan okulları renklendirmeye devam ediyor...

Hayatını Öğrencilerine Adayan Öğretmen
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde resim öğretmeni olarak görev yapan ve örnek kişiliğiyle öğrencilerinin sevgisini kazanan Yeliz Tuğal, yaptığı örnek davranışla toplumun her kesiminden takdir görüyor.

Yeliz Öğretmen, gönüllü olarak Elazığ’da bulunan birçok okulda duvar resmi yaparak hem okulları güzelleştiriyor hemde öğrencilerin sevgisini kazanıyor. 

Yeliz Öğretmen bu hafta da Fatih Mehmet İlkokulunu ziyaret ederek duvar resmi çalışması yaptı. Öğrenciler ile birlikte yaptığı resimleri büyük beğeni toplayan Yeliz öğretmenin son çalışmasına Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’te eşlik etti.

"YELİZ ÖĞRETMENE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Yeliz Öğretmenin çalışmasını inceleyen Müdür Gürtürk, “Birçok okulumuzu gönüllü olarak ziyaret eden ve boş zamanlarını bu okullarda eğitim içerikli duvar resimleri yaparak değerlendiren öğretmenimize teşekkür ediyorum. Gittiğim birçok okulda Yeliz öğretmenimizin çalışmalarıyla karşılaşıyorum. Boş zamanlarını bile okullarımıza hizmet ederek değerlendiren öğretmenimize teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür Gürtürk çalışmalarından dolayı Yeliz Tuğal’a Teşekkür Belgesi vererek başarılarının devamını diledi.