Hilalkent Sosyal Hizmet Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

Elazığ Belediyesi'nin, Hilalkent Mahallesi'nde bulunan fakat işlevselliğini yitiren semt pazarı yerinde hayata geçireceği 'Hilalkent Sosyal Hizmet Binası' projesinde, çalışmalar hızla ilerliyor.

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası İnşaatı Hızla İlerliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında projenin kaba inşaat çalışmalarını tamamlayan ekipler, iç dekorasyon ve çevre düzenleme işlemlerine başladı.

Her yaştan vatandaşın faydalanabileceği “Hilalkent Sosyal Hizmet Binası” bünyesinde; 3 adet 45’er metrekarelik derslik, spor salonu, bay-bayan taziyeevi, okumaevi, kafeterya ve 55 metrekare alana sahip 5 adet dükkân ve sosyal donatılar yer alıyor.

"YENİ HALİYLE HER YAŞTAN VATANDAŞIMIZA HİTAP EDECEK"
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Hilalkent Sosyal Hizmet Binası inşaatının hızla ilerlediği ve yıl sonunda hizmete sunulacağı belirtilerek;

“Şehri sosyokültürel anlamda daha ileri seviyelere taşımak, her noktasına değer katmak ve yeni sosyal alanlar kazandırmak adına sürekli farklı projeler geliştiriyor ve söz verdiğimiz gibi bütün projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Hilalkent Mahallesi’nde daha önce semt pazarı olarak kullanılan; fakat işlevselliğini yitirmiş belediyeye ait alanı, yeniden dizayn ederek daha donanımlı bir hale getirdik. Yeni haliyle sadece mahalle sakinlerine değil yediden yetmişe her yaştan vatandaşımıza hitap edecek bir sosyal alan inşa ettik. Çalışmaların aralıksız devam ettiği projemiz, yıl sonunda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.” denildi.