İçme'de Voleybol Turnuvası

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekim Özel Kalemi Bayram Karakaya'nın öncülüğünde, İçme Köyü'nde her hafta voleybol turnuvası düzenleniyor.

İçme'de Voleybol Turnuvası

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekim Özel Kalemi Bayram Karakaya'nın öncülüğünde, Elazığ'ın merkeze bağlı İçme Köyü’nde her Perşembe günü akşam saat 21:30’da voleybol turnuvası düzenleniyor.

İçme Köyü’ndeki çok amaçlı spor salonunda gerçekleştirilen voleybol turnuvası gençlerin hem eğlenip hem de sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerine olanak tanırken köy gençlerine her hafta spor yapma fırsatı sunuyor.

"DAYANIŞMAYI VE TAKIM RUHUNU GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"
Karakaya, etkinliğin önemine vurgu yaparak; "Amacımız, köydeki gençleri spora teşvik etmek ve onlara sağlıklı bir yaşam tarzı kazandırmak. Spor, sadece fiziksel sağlık için değil, aynı zamanda gençlerin sosyal ve mental gelişimi için de çok önemli. Bu etkinliklerle gençler arasında dayanışmayı ve takım ruhunu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Karakaya, köydeki sosyal hayatın canlanmasına da katkıda bulunan bu tür etkinlikler, gençlerin boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyor. Voleybol turnuvası sayesinde gençler arasında arkadaşlık bağları güçlenirken, spor yapmanın keyfi de yaşanıyor. Bu minvalde katkılarından dolayı gençlik Spor il müdürümüz Sayın Abdulsamet Eren müdürüm ve ekibine teşekkürü borç biliriz” dedi.