İHA'da Görev Değişimi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Elazığ Bölge Müdürü, Başarılı Gazeteci Halil İbrahim Varlı, Mersin'e atandı...

İHA'da Görev Değişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İhlas Haber Ajansı (İHA) Elazığ Bölge Müdürü, Başarılı Gazeteci Halil İbrahim Varlı, Mersin'e atandı. İHA Elazığ Bölge Müdürlüğüne Aydın Yorat getirildi. 

İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğünde görev değişimi gerçekleşti. Elazığ'da uzun yıllar başarıyla görev yapan İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürü Halil İbrahim Varlı, Mersin'e atandı. İHA Diyarbakır haber müdürü Aydın Yorat ise Elazığ bölge müdürlüğüne atandı.

Bayrak değişimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Varlı; “Elazığ’da güzel bir 7 buçuk yılı geride bıraktık. Bu hafta itibariyle bayrak değişimi yapıyoruz. İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğü’ne çok değerli bir kardeşimiz atandı. Aydın Yorat 11 yıldır Diyarbakır’da haber müdürlüğü yapan bir arkadaşımızdı. İnşallah Elazığ’da da bizden aldığı bayrağı daha yukarıya taşıyarak çalışmasını sürdürecektir. Bizde Elazığ’da uzun bir süre geçirdik bu süreçte birçok dostluk edindik.” İfadelerini kullandı.

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Diyarbakır İhlas haber ajansında yaklaşık 11 yıldır Haber Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Elazığ’a Bölge Müdürü olarak atanan Aydın Yorat; “Yaklaşık 11 yıldır Diyarbakır’da çalışıyordum bu sürecin uzun bir kısmını Haber Müdürü olarak geçirmiştim. Son alınan karar ile birlikte Elazığ’a Bölge Müdürü olarak atandım. İbrahim Abimizin yerine geldik. Biz ondan bu bayrağı aldık, bayrağı daha ileriye taşımaya çalışacağız. Elazığ’da yeni dostluklar kurmaya geldik. Burada inşallah güzel işler çıkaracağız." dedi.