İHH'dan İftar Sofralarına Sıcak Yemek

Mübarek Ramazan ayına çok önemli hizmetler ve yardım faaliyetleri ile giren İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardımları ulaştırmanın yanında iki yıldır devam ettirdiği iftar sofralarını sıcak yemekle buluşturma faaliyetini bu yıl da devam ettiriyor.

İHH'dan İftar Sofralarına Sıcak Yemek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İHH Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen organizasyonla evlerinde hazırladıkları sıcak yemekleri ihtiyaç sahiplerinin iftar sofraları ile buluşturmak isteyen hayırseverlerin yemekleri İHH’nın katkılarıyla belirlenen evlere ulaştırılıyor.

Hayırsever Sinem İşlek tarafından kendi elleriyle hazırlanan yemekler akşam ezanı öncesinde belirlenen evlere gönderildi.
Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Elazığ İHH Kadın Kolları Eğitim Birim Sorumlusu Fikriye Taşköprü bu yıl hedeflerinin 1500 aileye sıcak yemek ulaştırmak olduğunu belirerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Elazığ İHH Kadın Kolları olarak 8 yıldır devam ettirdiğimiz toplu iftar programlarımız bulunmaktaydı. Bu yıl ve geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle insanlarla toplu alanlarda buluşamadığımız için ailelerimize evlerimizde kendi ellerimizle hazırladığımız iftar yemeklerini ulaştırmaktayız. Evlerinde sıcak yemek imkânı olmayanları sıcak yemekle buluşturuyoruz. Geçen yıl Ramazan ayında bu şekilde sıcak yemek organizasyonu ile 750 aileye ulaşmıştık bu yılki hedefimiz 1500 aileye ulaşmak ve sofralarına sıcak yemek koymaktır. Ramazan ayı boyunca faaliyetimiz bu şekilde devam edecek” dedi.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği İl Temsilcisi Metin Kılıç ise açıklamasında Elazığlı hayırseverlerin ve gönüllü hanımların evlerinde hazırlayacakları yemekleri İHH ile irtibata ( 0 541 631 23 21 ) geçmeleri halinde muhtaç ailelerin sofralarına Ramazan ayı süresince ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti.