İl Milli Eğitim Müdürü İlçe Müdürleriyle Bir Araya Geldi

1 Martta Başlayacak Olan Yüz Yüze Eğitim Öncesinde Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK İlçe Müdürleri ile Bir Araya Geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü İlçe Müdürleriyle Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

01 Mart 2021 Pazartesi gününden itibaren anaokulları, ilkokullar, özel eğitim okulları ve özel eğitim sınıflarımız ile meslek liselerinin uygulama dersleri, ortaokulların 8. Sınıfları ve liselerin 12. Sınıf öğrencileri için seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitim başlıyor.

Yüz yüze eğitimin başlamasından önce Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK bugün Alacakaya ilçemizde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulunu toplayarak, yapılan hazırlıklar konusunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Müdür GÜRTÜRK okullar açılmadan önce tüm okullarımıza dezenfektan, yüzey temizleyici, temizlik malzemesi, sıvı sabun gibi malzemelerin gönderildiğini, hiçbir okulumuzun temizlik malzemesi ihtiyacı kalmadığını ifade ederek;
“Bunun dışında Bakanlığımız ve Türk Standartları enstitüsü arasında imzalanan protokol kapsamında okullarımızın % 95’inin “Okulum Temiz Belgesi” belgesi alarak hazırlıklarını tamamladılar. Çocuklarımızın sağlığı için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden GÜRTÜRK okullarımız şu an itibari ile çocuklarımız için park oyun alanlarından daha güvenli hale getirilmiştir.

Uzun süredir ayrı kaldığımız öğrencilerimizi okullarımızda tekrar görmek için tüm öğretmenlerimiz ile birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz. Hizmetlisinden öğretmenine, yöneticisine kadar okullarımızdaki tüm personelimiz gerekli hizmet içi eğitimlerden geçirilerek yüz yüze eğitim esnasında uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirilmiştir.  Bu zorlu süreci el birliği ile başarılı bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Müdür GÜRTÜRK Alacakaya ilçesinde düzenlenen İlçe Müdürler Kurulu Toplantısı öncesinde de Palu Baltaşı İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi.