İl Özel İdare'den Bir Proje Daha!

Elazığ İl Özel İdaresi Yol, su, temizlik, GES gibi çalışmaların yanı sıra Turizm alanında da projeler geliştirmeye devam ediyor...

İl Özel İdare'den Bir Proje Daha!

Elazığ İl Özel İdaresi, Birleşmiş Milletler ve İsveç Hükümeti iş birliği ile Elazığ ipekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde “Turizm ve Otelcilik Eğitimi” verecek.

İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde 30 Ekim’de başlayacak olan eğitimler için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlenirken, toplamda 12 gün sürecek olan eğitimlere 18-29 yaş aralığında başvuru yapılabilecek.

Elazığ İl Özel İdare’den yapılan açıklamada; “Harput’u, Keban’ı, Hazar’ı ayrı ayrı güzellikleri barındıran ve her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlama potansiyeli olan Elazığımız, gerek doğal güzellikleri gerekse de gezilecek tarihi yerleri ile giderek odak noktası haline geliyor. Tüm bu kriterleri göz önünde bulunduran İdaremiz, hatırlanacağı üzere ilimizin tanıtımı adına çok önemli bir rol oynayan ve Unesco geçici miras listesinde yer alan Harput’taki kale kazı çalışmalarının finansmanına katkı sağlarken, yine Fırat Kalkınma Ajansı ile Doğu Anadolu’nun incisi Hazar Gölü’nün Marka Değerinin Artırılmasına Yönelik Destinasyon Planlama Projesi için protokol imzalamıştı. İlimiz turizm potansiyelinin arttırılması konusunda yaptığı katkılara bir yenisini daha ekleyen Elazığ İl Özel İdaresi, Birleşmiş Milletler ve İsveç Hükümeti iş birliği ile Elazığ ipekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde “Turizm ve Otelcilik Eğitimi” verecek. İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde 30 Ekim’de başlayacak olan eğitimler için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlenirken, toplamda 12 gün sürecek olan eğitimlere 18-29 yaş aralığında başvuru yapılabilecek.” denildi.