'İnternet Medyacılığı Daha Fazla Rağbet Görüyor'

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla haber sitemizi ziyaret etti.

'İnternet Medyacılığı Daha Fazla Rağbet Görüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla haber sitemizi ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci ve haber sitesi çalışanlarının gününü kutladı. 

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Müdür Eren, günümüzde internet medyacılığının daha fazla rağbet gördüğünü dile getirerek Elazığ Basının önemine değindi.

'İNTERNET MEDYACILIĞI DAHA FAZLA RAĞBET GÖRÜYOR'
Müdür Eren;  'Elazığ’da basının yeri çok önemli. Köklü bir medya geçmişine sahip olan ilimizde çok fazla gazete, televizyon, basın organı var, Özellikle son yıllarda da internet haber sitelerimizin daha yaygın olduğunu görmekteyiz. Çünkü günümüz internet ve hız çağı, anında haberleri ileten bir mecra olan internet sitelerine rağbet daha fazla artıyor. Bu sebeple ilimizde de haber sitelerinin çoğalması şehrin ve toplumun nabzının daha fazla dile getirildiği mecralar olduğunu görüyoruz.  Bu kapsamda yaptığımız etkinliklerde, faaaliyetlerde her zaman yanımızda olan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi. 

BAHÇECİ 'MÜDÜR ERENE'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ'
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.